Esben_Pressefoto1 small

ESBEN JUST

En “helt normal” jazzpianist

Med Esben Just på scenen er man garanteret en oplevelse fra en af de mere garvede entertainere på de danske scener. Med en fortid som sanger og pianist i “Sp Just Frost”, som fra 1998 til 2008 lagde de danske spillesteder og festivaller for deres fødder, har Esben en solid ballast i forhold til det, at stå på en scene og tryllebinde publikum. Hvad enten det er en af hans medlevende fortællinger eller et stykke råswingende New Orleans jazz leverer Esben en sjælden kvalitet.

Esben Just har gennem årene udgivet hele 12 albums, og gennem optræden i Mariehaven sammen med Helge Engelbrecht, har Esben opnået at trænge ud til det mere modne publikum. En aften med Esben Just er for alle aldersgrupper, og det skyldes især at det, som bliver præsenteret på scenen, har sin egen tidsløse niche. Esben Just nye soloshow hedder “Normal” og vil tage udgangspunkt i Esbens egne oplevelser som musiker og menneske. For hvornår er man egentlig normal?

Leave A Comment